بیماری زونا سالمندان - An Overview
بیماری زونا سالمندان - An Overview
Blog Article
● زونا توسط ویروس واریسلا زوستر ایجاد میشود که باعث آبله مرغان نیز میشود.
لیستی از مراقبتهای مهم و حیاتی
Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the ideal YouTube working experience and our newest attributes. Find out more
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل پاسخی موجز به انتقادهای تند اسرائیل داشت.
مواردی که در اینجا به آنها اشاره میشود، فقط بعضی از مهمترین عواملی هستند که میتوانند باعث تحریک و فعال شدن دوباره ویروس عامل زونا در بدن شوند:
در افرادی هم که با وجود تزریق واکسن زونا باز هم به این بیماری مبتلا میشوند، علائم آن معمولاً بسیار خفیف خواهد بود و خطر بروز درد بعد از زونا هم تا حد بسیار زیادی کاهش مییابد.
ممکن است پس از طول مدت بیماری تاولها باز هم ظاهر شوند. این تاول ها هرچه زودتر باید درمان شوند چون ممکن است در نواحی حساسی چون چشم و حتی گوش پدیدار شوند و صدمات جدی به ارگانهای مهمی چون گوش و چشم و سیستم بینایی و شنوایی ایجاد کنند.
به این دلیل است که سیستم ایمنی افراد مسن بیشتر در معرض خطر یا ضعیف شدن است.
مصرف آنتی بیوتیکهای خوراکی برای درمان عفونتهای ثانویه
«من فقط میتوانم بگویم که واقعیتهای جاری به خودی خود گویا هستند... من میدانم که این کمکها باید بررسی شود اما نمیشود که این کار روزها به درازا بکشد.»
تاولها را لمس نکنید و حتماً دستهای خود را مرتب بشویید.
مطابق توصیه پزشکان، افرادی که بیشتر از۵۰ سال سن دارند، برای پیشگیری از بروز این عفونت ویروسی، بهتر است واکسن زونا را دریافت کنند.
ویروس عامل زونا میتواند از شخص بیمار به افراد دیگر منتقل شود، اما این ویروس در افراد سالم فقط میتواند بیماری آبله مرغان ایجاد کند و آن هم در صورتی که فرد گیرنده ویروس در کودکی به بیماری آبله مرغان مبتلا نشده باشد. در واقع، شدت واگیر بیماری زونا بسیار کمتر از آبله مرغان است. افرادی که دچار زونا میشوند، فقط در صورتی میتوانند این بیماری زونا از چیست ویروس را به دیگران منتقل کنند که تاولهای فعال زونا بر روی پوست آنها شکافته شود و شخصی که قبلاً هیچ گاه آبله مرغان نگرفته و یا در حال حاضر درگیر این بیماری است، در نزدیکی آنان حضور داشته باشد.
ضعف عضلانی که تقریباً در یک نفر از هر ۲۰ بیمار مبتلا به زونا پیش میآید. شایعترین پیامد آن هم فلج شدن عصب صورت است.